Blog

2023 Modern Yemek Odaları

Sevdiklerinizle unutulmayacak lezzetlerin yanında sohbetlerinizi yapacağınız 2023 modern yemek odaları Ada Avantgarde katalogları ile yaşam alanlarınıza gelmektedir. Kalitesi ile modern çizgileri birarada alabileceğiniz yemek odaları yaşam alanlarınıza can vermektedir.

Bir Yemek Odasını Modern Yapan Nedir?

Modern yemek odaları her yıl olduğu gibi yine Ada Avantgarde katalogları ile sektöre yön vermeye devam etmektedir. Salonlarınız ve mutfaklarınıza işlevsellik kazandıran yemek odaları konforlu sandalyeleri ile uzun süre oturma özelliklerine sahiptir. Tarzınıza uygun farklı kişi kapasitesi ile sunulan mobilyalar 2023 yılında da talep görmektedir. Yemek odasını ilk kez alacaklar ve yenilemek isteyenlerin başlıca sorduğu husus bir yemek odasını modern yapan nedir olmaktadır. Modern kelimesini yeniden tanımlayan Ada Avantagarde bu anlamda yeni tarz mobilyaları ile Ada Avantgarde Mobilya sizlere işlevsel mobilyalar sunmaktadır. Bu anlamda oturma odası takımı, mutfak, yemek odaları ile birlikte diğer mobilyalar birbiri ile uyumludur. Aynı hatlarda çizgilere sahip mobilyalar böylelikle yaşam alanlarınıza bütünlük katmaktadır. İşlevsel mobilyalar çok amaçlı olarak kullanım olanakları sağlamaktadır. Bu anlamda hayatınıza ince dokunuşlar sağlayan mobilyaların başında 2023 modern yemek odaları gelmektedir.

Peru Yemek Odası Takımı

Yemek odalarınıza yeni bir stil katacak olan mobilyalar yeniden tasarlanmış muhteşem tarzlara sahiptir. Standart bir yemek odasının uzağında kalan yeni modeller bu anlamda sektöre damgasını vurmaktadır. Öyle ki yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yoğun talep ve ilgi görmektedir. Onlarca çeşidi ile yeniden tasarlanan yemek odaları arasında en çok ilgi görenlerden biri Peru Yemek Odası takımıdır.
Masasından, sandalyelerine, konsolundan aynasına kadar çok farklı bir tasarıma sahiptir. Açık renk konsolu masa ve sandalyeler ile uyumludur. Metal ayakları ile masası ve konsolun uyumu sağlanmıştır. Konsolun üzerinde ayna kapakları vardır. Bu aynalar konsol üzerine konulacak ayna ile aynı hatlara sahiptir. Böylelikle bütünlük katmaktadır. Peru Yemek Odası takımı sandalyeleri geniş oturuma sahiptir. Bu sayede uzun süreler oturma imkanı sağlayan konfora sahiptir. Aynı zamanda kalitesi ile kullanılan malzemeler sayesinde uzun yıllar yaşam alanlarınıza hizmet etmektedir. Tarz aynası bulunduğu ortamı daha büyük gösterir. Özellikle geniş alanlarda kullanım için tasarlanan Peru Yemek Odası sizi diğer tüm dostlarınızdan ayıracak tarzı ile yegane özellik taşımaktadır.

Moon Yemek Odası Takımı

Altın rengini ve altının güzelliğini severler için tercih edilebilecek yemek odası takımı Moon Yemek Odasıdır. Uygun fiyat koşullarında yaşam alanlarınıza canlılık getiren Moon Yemek Odası masası ile birlikte altın rengi hatlara sahiptir. Ayaklarındaki farklı tasarım masası ile ve sandalyeleri ile bütünlük sağlamaktadır.
Moon Yemek Odası Takımının en büyük özelliği masasıdır. Masa hiç görmediğiniz bir tasarıma ve şekle sahiptir. Böylelikle standart bir yemek odasından daha çok modern yemek odası sahibi olmanızı sağlamaktadır. Kalitesi ve yapımında kullanılan malzemeleri sayesinde uzun yıllar modern görünümü ile hizmet eden Moon Yemek Odası hoş sohbetlerinizin adresi olacaktır.
Yemek odası takımının sandalyeleri geniş oturum ile konfor sağlar. Metal ayakları ve iskeleti altın rengi ile odanın diğer mobilyaları ile bütünlük sağlamaktadır. Hatta altın renginin yanında laciverti ile muhteşem bir görünüm kazanır. Hatta Moon Yemek Odası takımının konsolunun parçası ayna standart aynalardan da çok uzak olarak yeniden tasarlanmıştır.
Standart ölçülere sahip olan yemek odası masaları sandalyeleri ile konforlu yemekler için tasarlanmıştır. Sevdiklerinizle en güzel anılarınızı biriktireceğiniz yemek odası takımları özellikle yurt dışından büyük ilgi görmektedir. Öyle ki her yıl olduğu gibi 2023 yılında Modern yemek odalarının tasarımı ve üretimi Ada Avantgarde bünyesinde olmaktadır. Uzman tasarımcıların yeniden tanımladığı yemek odaları uzman personellerin elinde şekillenmektedir. Aynı zamanda yurt çapında geniş servis ağı ile hizmet veren Ada Avantgarde talepleriniz doğrultusunda mobilyaları yeniden tasarlama yoluna gider.
Modern Çağdaş mekanlar, doğal ışık ve sıcak nötr tonlarla doludur. Düz, güçlü çizgileri organik bir silüetle birleştiren Modern Ada Avantgarde, diğer tasarım stillerinden farklı olarak, konfor ve inceliği yeni bir görünüm ve hisle harmanlayarak tasarım normlarını esneten bir stildir.
Mobilyalar, sedirler ve sandalyeler gibi, çıplak ayaklar ve ince tabanlar, yansıtıcı yüzeyler olarak açıkta cam ve metaller bulunur. Modern Ada Avantgarde, bir odadaki göz alıcı mimari unsurlar olan düz ve kıvrımlı çizgileri uyumlu hale getirmektedir.